Roxane Clijsen

Trainingen waarvoor je Roxane kunt inzetten:

  • Agressietrainingen
  • Verzuimgesprekken
  • Slecht nieuws gesprekken
  • Opvang en nazorg ( trauma beperken)
  • Verkoopgesprekken
  • Klantgericht werken
  • Rollenspellen
  • Bedrijfstheater / interactief theater

Boek Roxane voor een training

Roxane als trainingsacteur:

Ik kijk graag met een frisse en open blik naar de wereld. Interesse in ieder individu en een grote fascinatie voor (non verbale)  communicatie. Dit alles breng ik samen in de rol van trainingsactrice.  Communicatie lijkt heel simpel, maar veel mensen ervaren hierin ruis. Ik klaar deze ruis graag op.  Ik kan als actrice  gedrag neerzetten en gevoel inzichtelijk maken, zodat mensen bewuster worden. Ik beschik over een rijk kleurenpalet die zeer divers inzetbaar is voor verschillende trainingen. Met een goede dosis positieve energie sta ik op de werkvloer en ga de verbinding aan met iedere deelnemer. Veiligheid staat voorop en vind ik het belangrijk dat iedere deelnemer lekker kan experimenteren. Mijn rijke ervaring als theater docent en regisseur zorgt voor de juiste scherpe feedback zodat iedere deelnemer naar huis gaat met nieuwe tools voor effectievere communicatie.

Roxane over zichzelf: 

Sinds 2010 ben ik afgestudeerd aan de FHK academie voor theater te Tilburg. Hierna ben gaan werken voor Theater Aanz die interactief theater op scholen verzorgt. Daarnaast ben ik veel werkzaam als theaterdocent op het VO , PO en culturele centra waar ik voor diverse leeftijdsgroepen de theaterlessen verzorg. Ook ben ik regelmatig aan het werk als regisseur bij amateurgezelschappen en reis ik het hele land door om samen tot mooie producties te komen.

Naast mij theater werkzaamheden ben ik ambitieus bezig als zangeres. Sinds een jaar ben ik begonnen samen te werken met een producer om een nieuwe muzikale act:  ‘Rubah’ vorm te geven, waarmee ik diverse podia/ festivals  betreed.

RAAF over Roxane:

Roxane is een energieke, enthousiaste trainingsactrice met het hart op de tong. Ze weet deelnemers goed te bevragen over waar de knelpunten zitten. Vervolgens zet ze haar bevindingen om in realistisch, herkenbaar spel waardoor de deelnemer goed kan oefenen. Roxane is begaan met deelnemers en weet deelnemers te enthousiasmeren hun eigen gedrag te bevragen op effectiviteit.